a przy okazji to jedynki mam już z głowy, teraz czekamy na dwójki :szeroki_usmiech

który teraz jest za 3,7tysPakiet Sport (Obr´cze kół ze stopów lekkich SPIDER 6.5J x 16“/205/55 R16, sportowa trójramienna skórzana kierownica z pakietem skórzanym, sportowe fotele przednie z tapicerką Czerń Graham, sportowy zderzak przedni, sportowy zderzak tylny i ozdobna końcówka układu wydechowego (dot. silnika 1.8 T), spojler na pokrywie baga½nika, dywaniki, konsola środkowa w okleinie „włókno węglowe“, przednia szyba z przyciemnianym pasem przeciwsΠonecznym)

ja się swojego czasu bardzo zastanawiałem nad kupnem O1, ale że planuję pojeździć nią do oporu 8) to wolałem tę nowszą, tym bardziej że O2 ma być podobno sprzedawana jako Tour po wejściu 3generacji.
Ale tu chyba tunerzy opanowali "oszukiwanie" ASO. :szeroki_usmiech
a o wyborze samochodu decyduje chyba nie tylko komfort podróżowania. O1 byłaby opcją dobrą, bo tanią
Ale już wiemy, że kolegę stać na O2, ja popieram wybór
nawet, gdyby było mnie stac - za dużo techniki m-y mną a asfaltem, lubię czuć drogę
. Przejechałem 135kkm O1, później 60kkm O2 i miałem przez pół roku służbową O1 - dopiero wówczas poczułem różnicę. Jest i warto przepłacać.
Lub 2.0tsi w Rs
co do kosztow serwisu na przelomie 4 lat ciezko sie bedzie wypowiedziec, bo silniki w skodzie poza 1.6 MPI i 1.9 TDI to nowoczesne konstrukcje. Na pewno wiele osob poradzi Ci w tej kwestii wiecej ode mnie, ale uwazam ze ciezko bedzie przewidziec kwszystkie koszty przy nowych silnikach. Podsumowujac w Twojej sytuacji stawialbym na 1.9 TDI. :diabelski_usmiech
i powiem szczerze, że w tym silniku nie brakuje mi niczego poza ---> 6-bieg, aby było ciut ciszej przy prędkości na trasie 120-140km/h
Komentarz